Het Vlees kookboek

geen
Meer dan 300 internationale recepten voor wild, gevogelte, lams-, rund-, en varkensvlees.

Word een echte vleeskenner.

Ontdek hoe u top kwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.

Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Keralarundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.

Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.
€ 35,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Meer dan 300 internationale recepten voor wild, gevogelte, lams-, rund-, en varkensvlees.

Word een echte vleeskenner.

Ontdek hoe u top kwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.

Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Keralarundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.

Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.

Meer dan 300 internationale recepten voor wild, gevogelte, lams-, rund-, en varkensvlees.

Word een echte vleeskenner.

Ontdek hoe u top kwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.

Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Keralarundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.

Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.

Meer informatie
Aantal pagina's 320
Merk Kookboek
Artikelnummer 9789048311163
Auteur Nichola Fletcher
ISBN 9789048311163
Taal Nederlands
Thema vlees, wild en gevogelte
Uitgever Veltman Uitgevers
Uitvoering hardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice