Het wildkookboek : de beste recepten voor elk seizoen

Hazenrug, fazantenbout, een wildzwijnhammetje of duivenborst. Voor dit boek reisde culinair journalist Jacques Hermus langs jagers en wildslagers, langs chefs en wijnmakers. In de Achterhoek, één van de mooiste streken van ons land, tekende hij recepten op van twintig chef-koks. Met een boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen als resultaat. Over de soorten wild in ons land, jachttechnieken en jagersrituelen, paddenstoelen, bessen, noten en kruiden. Waar koop je het beste wild? Hoe maak je een krachtige wildsaus en houd je het vlees mals en smakelijk? 'Het Wildkookboek' geeft antwoord op al deze vragen.

€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Hazenrug, fazantenbout, een wildzwijnhammetje of duivenborst. Voor dit boek reisde culinair journalist Jacques Hermus langs jagers en wildslagers, langs chefs en wijnmakers. In de Achterhoek, één van de mooiste streken van ons land, tekende hij recepten op van twintig chef-koks. Met een boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen als resultaat. Over de soorten wild in ons land, jachttechnieken en jagersrituelen, paddenstoelen, bessen, noten en kruiden. Waar koop je het beste wild? Hoe maak je een krachtige wildsaus en houd je het vlees mals en smakelijk? 'Het Wildkookboek' geeft antwoord op al deze vragen.
Hazenrug, fazantenbout, een wildzwijnhammetje of duivenborst. Voor dit boek reisde culinair journalist Jacques Hermus langs jagers en wildslagers, langs chefs en wijnmakers. In de Achterhoek, één van de mooiste streken van ons land, tekende hij recepten op van twintig chef-koks. Met een boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen als resultaat. Over de soorten wild in ons land, jachttechnieken en jagersrituelen, paddenstoelen, bessen, noten en kruiden. Waar koop je het beste wild? Hoe maak je een krachtige wildsaus en houd je het vlees mals en smakelijk? 'Het Wildkookboek' geeft antwoord op al deze vragen.
Meer informatie
Aantal pagina's208
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789059568044
EAN9789059568044
AuteurJacques Hermus
ISBN9789059568044
TaalNederlands
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice