Het wildpluk kookboek

Na het succes van 'Het grote wildplukboek' komt wildplukker Edwin Florès met 'Het wildplukkookboek'. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is, hoe verwerk je de producten dan tot een lekkere maaltijd?

Per maand worden in dit boek de in het wild te plukken planten, bloemen, vruchten, noten, wieren, en paddenstoelen besproken met begeleidende recepten.

In bijna 300 recepten laat Edwin Florès samen met topkok Ron Blaauw en Bobby Rust van 'Ron Gastrobar' zien hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.

Met een voorwoord van chef Rene Redzepi van het Deense restuarant 'NOMA'.

€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Na het succes van 'Het grote wildplukboek' komt wildplukker Edwin Florès met 'Het wildplukkookboek'. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is, hoe verwerk je de producten dan tot een lekkere maaltijd?

Per maand worden in dit boek de in het wild te plukken planten, bloemen, vruchten, noten, wieren, en paddenstoelen besproken met begeleidende recepten.

In bijna 300 recepten laat Edwin Florès samen met topkok Ron Blaauw en Bobby Rust van 'Ron Gastrobar' zien hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.

Met een voorwoord van chef Rene Redzepi van het Deense restuarant 'NOMA'.

Na het succes van 'Het grote wildplukboek' komt wildplukker Edwin Florès met 'Het wildplukkookboek'. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is, hoe verwerk je de producten dan tot een lekkere maaltijd?

Per maand worden in dit boek de in het wild te plukken planten, bloemen, vruchten, noten, wieren, en paddenstoelen besproken met begeleidende recepten.

In bijna 300 recepten laat Edwin Florès samen met topkok Ron Blaauw en Bobby Rust van 'Ron Gastrobar' zien hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.

Met een voorwoord van chef Rene Redzepi van het Deense restuarant 'NOMA'.

Meer informatie
Aantal pagina's368
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789461561497
EAN9789461561497
AuteurEdwin Florès
ISBN9789461561497
TaalNederlands
UitgeverBertram + de Leeuw
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice