Hete kolen - Grillen & Koken met een Kamado

Waardering:
100% of 100
geen
Grillen & koken met een kamado

Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk? Hete kolen ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.

In het boek komen diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. Hete kolen is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.

Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas zijn experts op het gebied van koken met een kamado. Jeroen kookt van jongs af aan op open vuur, verzorgt met zijn bedrijf Het Kookvuur cateringen, demonstraties en workshops met zijn kamado's en beheert de populaire website BBQForum. Leonard is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's-Gravenzande. Hij kookt vrijwel dagelijks met een Big Green Egg in zijn restaurantkeuken.
€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Grillen & koken met een kamado

Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk? Hete kolen ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.

In het boek komen diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. Hete kolen is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.

Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas zijn experts op het gebied van koken met een kamado. Jeroen kookt van jongs af aan op open vuur, verzorgt met zijn bedrijf Het Kookvuur cateringen, demonstraties en workshops met zijn kamado's en beheert de populaire website BBQForum. Leonard is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's-Gravenzande. Hij kookt vrijwel dagelijks met een Big Green Egg in zijn restaurantkeuken.

Grillen & koken met een kamado

Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk? Hete kolen ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.

In het boek komen diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. Hete kolen is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.

Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas zijn experts op het gebied van koken met een kamado. Jeroen kookt van jongs af aan op open vuur, verzorgt met zijn bedrijf Het Kookvuur cateringen, demonstraties en workshops met zijn kamado's en beheert de populaire website BBQForum. Leonard is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's-Gravenzande. Hij kookt vrijwel dagelijks met een Big Green Egg in zijn restaurantkeuken.

Meer informatie
Aantal pagina's159
MerkKookboek
Artikelnummer9789059565203
AuteurJeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
ISBN9789095565203
TaalNederlands
Themagrill, rook en barbecue
UitgeverFontaine Uitgevers
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice