Hoe bak ik brood

geen
Stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden.

Brood is iets heel speciaals. Vanaf het moment dat je de ingrediënten mengt tot het moment dat je uit de oven haalt en op de onderkant tikt, hopend op een mooie holle klank, om nog maar te zwijgen van die onmiskenbare bedwelmende geur wanneer het brood staat af te koelen: het heeft allemaal iets magisch.

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met meer dan 60 eenvoudige, stap voor stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

Van de basisrecepten tot de spannende zuurdesemprocessen leidt dit boek je door het avontuur van brood bakken.

Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een internationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.
€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden.

Brood is iets heel speciaals. Vanaf het moment dat je de ingrediënten mengt tot het moment dat je uit de oven haalt en op de onderkant tikt, hopend op een mooie holle klank, om nog maar te zwijgen van die onmiskenbare bedwelmende geur wanneer het brood staat af te koelen: het heeft allemaal iets magisch.

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met meer dan 60 eenvoudige, stap voor stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

Van de basisrecepten tot de spannende zuurdesemprocessen leidt dit boek je door het avontuur van brood bakken.

Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een internationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.

Stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden.

Brood is iets heel speciaals. Vanaf het moment dat je de ingrediënten mengt tot het moment dat je uit de oven haalt en op de onderkant tikt, hopend op een mooie holle klank, om nog maar te zwijgen van die onmiskenbare bedwelmende geur wanneer het brood staat af te koelen: het heeft allemaal iets magisch.

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met meer dan 60 eenvoudige, stap voor stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

Van de basisrecepten tot de spannende zuurdesemprocessen leidt dit boek je door het avontuur van brood bakken.

Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een internationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.

Meer informatie
Aantal pagina's175
MerkKookboek
Artikelnummer9789023013730
AuteurEmmanuel Hadjiandreou
ISBN9789023013730
TaalNederlands
Themabroodbakken en ontbijt
UitgeverBecht
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice