Expert aan tafel : hoe word je restaurantcriticus?

We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt. Dan kun je de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc's, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer…

Maar hoe doe je dat? Je hoeft alleen maar recensies op restaurantsites te lezen en je weet: zo gemakkelijk is dat nog niet. In het boek Hoe word je restaurantcriticus? helpt Hilary Akers je door middel van een aantal interessante en soms grappige lessen een aardig eind op weg om een culinair recensent te worden. De columns "Hoe word je restaurantcriticus' die de afgelopen jaren verschenen in 'Het Financieele Dagblad' zijn in dit boek gebundeld.

Hilary Akers is schrijver, vinoloog, historicus en kok. Na haar koksopleiding werkte ze jarenlang als kok. Akers vindt dat eten en wijn bij elkaar horen, dus de weg naar een vinologenopleiding lag voor de hand. Vervolgens studeerde zij economische en sociale geschiedenis aan de UvA, met een specialisatie in de geschiedenis van eten en drinken.

Hilary Akers heeft honderden kooklessen gegeven, organiseert wijnproeverijen en schrijft wekelijks in het weekendmagazine van 'Het Financieele Dagblad' over eten en wijn.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 22,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt. Dan kun je de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc's, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer…

Maar hoe doe je dat? Je hoeft alleen maar recensies op restaurantsites te lezen en je weet: zo gemakkelijk is dat nog niet. In het boek Hoe word je restaurantcriticus? helpt Hilary Akers je door middel van een aantal interessante en soms grappige lessen een aardig eind op weg om een culinair recensent te worden. De columns "Hoe word je restaurantcriticus' die de afgelopen jaren verschenen in 'Het Financieele Dagblad' zijn in dit boek gebundeld.

Hilary Akers is schrijver, vinoloog, historicus en kok. Na haar koksopleiding werkte ze jarenlang als kok. Akers vindt dat eten en wijn bij elkaar horen, dus de weg naar een vinologenopleiding lag voor de hand. Vervolgens studeerde zij economische en sociale geschiedenis aan de UvA, met een specialisatie in de geschiedenis van eten en drinken.

Hilary Akers heeft honderden kooklessen gegeven, organiseert wijnproeverijen en schrijft wekelijks in het weekendmagazine van 'Het Financieele Dagblad' over eten en wijn.

We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt. Dan kun je de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc's, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer…

Maar hoe doe je dat? Je hoeft alleen maar recensies op restaurantsites te lezen en je weet: zo gemakkelijk is dat nog niet. In het boek Hoe word je restaurantcriticus? helpt Hilary Akers je door middel van een aantal interessante en soms grappige lessen een aardig eind op weg om een culinair recensent te worden. De columns \"Hoe word je restaurantcriticus' die de afgelopen jaren verschenen in 'Het Financieele Dagblad' zijn in dit boek gebundeld.


Hilary Akers is schrijver, vinoloog, historicus en kok. Na haar koksopleiding werkte ze jarenlang als kok. Akers vindt dat eten en wijn bij elkaar horen, dus de weg naar een vinologenopleiding lag voor de hand. Vervolgens studeerde zij economische en sociale geschiedenis aan de UvA, met een specialisatie in de geschiedenis van eten en drinken.

Hilary Akers heeft honderden kooklessen gegeven, organiseert wijnproeverijen en schrijft wekelijks in het weekendmagazine van 'Het Financieele Dagblad' over eten en wijn.

Meer informatie
Aantal pagina's192
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789038805917
EAN9789038805917
ISBN9789038805917
TaalNederlands
UitgeverSingel Uitgevers
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice