Homemade Sausage

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In het boek 'Homemade Sausage' beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt. In het boek vindt u: stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken Toen James Peisker in 2010 naar Nashvile verhuisde en Chris Carter ontmoette, leek het, gezien al hun overeenkomsten slechts een kwestie van tijd tot de twee zouden gaan samenwerken. Ze delen een passie voor voedsel, een grote liefde voor vlees, een zwak voor goede whiskey en een enorme toewijding voor een kwalitatief hoogwaardige keuken.
€ 20,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In het boek 'Homemade Sausage' beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt. In het boek vindt u: stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken Toen James Peisker in 2010 naar Nashvile verhuisde en Chris Carter ontmoette, leek het, gezien al hun overeenkomsten slechts een kwestie van tijd tot de twee zouden gaan samenwerken. Ze delen een passie voor voedsel, een grote liefde voor vlees, een zwak voor goede whiskey en een enorme toewijding voor een kwalitatief hoogwaardige keuken.
Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In het boek 'Homemade Sausage' beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt. In het boek vindt u: stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken Toen James Peisker in 2010 naar Nashvile verhuisde en Chris Carter ontmoette, leek het, gezien al hun overeenkomsten slechts een kwestie van tijd tot de twee zouden gaan samenwerken. Ze delen een passie voor voedsel, een grote liefde voor vlees, een zwak voor goede whiskey en een enorme toewijding voor een kwalitatief hoogwaardige keuken.
Meer informatie
Aantal pagina's160
MerkVeltman
Artikelnummer9789048315529
EAN9789048315529
AuteurChris Carter
ISBN9789048315529
TaalNederlands
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice