IJS

geen
Ijslolly's, sorbetijs, granité, parfait, semifreddo.

In IJS deelt Chef-kok Elisabeth Johansson haar 100 beste recepten voor alle soorten ijs - het romige ijs dat je maakt met een ijsmachine, maar ook talloze ijssoorten die zonder machine te maken zijn, zoals verfrissende sorbets en granité, heerlijke parfait en semifreddo's

IJS bevat recepten voor Ijslolly's geïnspireerd op klassieke dranken: lekker in plaats van een welkomstdrankje op een warm zomerfeest! Ook roomijslolly's doen het vandaag de dag goed in ijswinkels: In trendy New Yorkse ijssalons vind je bijvoorbeeld icepops. Met de verschillende recepten in dit boek kun je ze gewoon zelf maken. Kleurrijke ijsterrines en ijstaarten maken is niet moeilijk.

Verder vind je in dit boek recepten voor ijs zonder ei, op basis van onder andere sojamelk en havermelk, en lekkere extra's zoals sauzen, koekjes en wafels.
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 9,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Ijslolly's, sorbetijs, granité, parfait, semifreddo.

In IJS deelt Chef-kok Elisabeth Johansson haar 100 beste recepten voor alle soorten ijs - het romige ijs dat je maakt met een ijsmachine, maar ook talloze ijssoorten die zonder machine te maken zijn, zoals verfrissende sorbets en granité, heerlijke parfait en semifreddo's

IJS bevat recepten voor Ijslolly's geïnspireerd op klassieke dranken: lekker in plaats van een welkomstdrankje op een warm zomerfeest! Ook roomijslolly's doen het vandaag de dag goed in ijswinkels: In trendy New Yorkse ijssalons vind je bijvoorbeeld icepops. Met de verschillende recepten in dit boek kun je ze gewoon zelf maken. Kleurrijke ijsterrines en ijstaarten maken is niet moeilijk.

Verder vind je in dit boek recepten voor ijs zonder ei, op basis van onder andere sojamelk en havermelk, en lekkere extra's zoals sauzen, koekjes en wafels.

Ijslolly's, sorbetijs, granité, parfait, semifreddo.

In IJS deelt Chef-kok Elisabeth Johansson haar 100 beste recepten voor alle soorten ijs - het romige ijs dat je maakt met een ijsmachine, maar ook talloze ijssoorten die zonder machine te maken zijn, zoals verfrissende sorbets en granité, heerlijke parfait en semifreddo's

IJS bevat recepten voor Ijslolly's geïnspireerd op klassieke dranken: lekker in plaats van een welkomstdrankje op een warm zomerfeest! Ook roomijslolly's doen het vandaag de dag goed in ijswinkels: In trendy New Yorkse ijssalons vind je bijvoorbeeld icepops. Met de verschillende recepten in dit boek kun je ze gewoon zelf maken. Kleurrijke ijsterrines en ijstaarten maken is niet moeilijk.

Verder vind je in dit boek recepten voor ijs zonder ei, op basis van onder andere sojamelk en havermelk, en lekkere extra's zoals sauzen, koekjes en wafels.

Meer informatie
Aantal pagina's156
MerkKookboek
Artikelnummer9789045201689
AuteurElisabeth Johansson
ISBN9789045201689
TaalNederlands
Themadesserts
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice