Ik bak geweldig - jij trouwens ook

Waardering:
100% of 100
Bakker Edwin Klaasen verovert met zijn desembrood de harten van topkoks in Nederland en België. Achter zijn bedrijf Desemenzo gaat een ambachtelijk bakkersteam schuil. De liefde voor zijn vak draagt hij over tijdens de broodcursussen die hij samen met tv-kok Robert Verweij en Albert Steehouder geeft. Om de ambachtelijke kennis ook voor thuisbakkers toegankelijk te maken, komt Desemenzo nu met een bakboek.

Wie een traditioneel bakboek vol recepten verwacht, komt bedrogen uit. Brood bakken vraagt om kennis. Als je iets doet, moet je weten waarom je het doet. Waarom gebruik je rogge of spelt? Waarom moet deeg een bepaalde temperatuur hebben? En waarom is de duur van het kneden zo belangrijk? Die antwoorden vind je in dit bakboek. En meer. Veel meer. Dat betekent dus zelfs een lesje scheikunde. Je leert fouten in brood herkennen en zult dankzij échte bakkerskennis het mooiste brood ooit bakken.

€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Bakker Edwin Klaasen verovert met zijn desembrood de harten van topkoks in Nederland en België. Achter zijn bedrijf Desemenzo gaat een ambachtelijk bakkersteam schuil. De liefde voor zijn vak draagt hij over tijdens de broodcursussen die hij samen met tv-kok Robert Verweij en Albert Steehouder geeft. Om de ambachtelijke kennis ook voor thuisbakkers toegankelijk te maken, komt Desemenzo nu met een bakboek.

Wie een traditioneel bakboek vol recepten verwacht, komt bedrogen uit. Brood bakken vraagt om kennis. Als je iets doet, moet je weten waarom je het doet. Waarom gebruik je rogge of spelt? Waarom moet deeg een bepaalde temperatuur hebben? En waarom is de duur van het kneden zo belangrijk? Die antwoorden vind je in dit bakboek. En meer. Veel meer. Dat betekent dus zelfs een lesje scheikunde. Je leert fouten in brood herkennen en zult dankzij échte bakkerskennis het mooiste brood ooit bakken.

Bakker Edwin Klaasen verovert met zijn desembrood de harten van topkoks in Nederland en België. Achter zijn bedrijf Desemenzo gaat een ambachtelijk bakkersteam schuil. De liefde voor zijn vak draagt hij over tijdens de broodcursussen die hij samen met tv-kok Robert Verweij en Albert Steehouder geeft. Om de ambachtelijke kennis ook voor thuisbakkers toegankelijk te maken, komt Desemenzo nu met een bakboek.

Wie een traditioneel bakboek vol recepten verwacht, komt bedrogen uit. Brood bakken vraagt om kennis. Als je iets doet, moet je weten waarom je het doet. Waarom gebruik je rogge of spelt? Waarom moet deeg een bepaalde temperatuur hebben? En waarom is de duur van het kneden zo belangrijk? Die antwoorden vind je in dit bakboek. En meer. Veel meer. Dat betekent dus zelfs een lesje scheikunde. Je leert fouten in brood herkennen en zult dankzij échte bakkerskennis het mooiste brood ooit bakken.

Meer informatie
Aantal pagina's250
MerkKookboek
Artikelnummer9789090276489
EAN9789090276489
AuteurEdwin Klaasen
ISBN9789090276489
Themabroodbakken en ontbijt
UitgeverIn eigen beheer
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice