Karamel - 150 recepten

een klontje suiker...

Karamel leent zich voor allerlei fantastische creaties. Karamel kan knapperig zijn, maar ook vloeibaar, zacht... de talrijke vormen en smaken weten onze smaakpapillen te prikkelen - en dat al sinds onze kinderjaren.

In dit boek vindt u een inleiding over karamel en de vele soorten suiker, allerlei handige technieken en 150 recepten die u zullen doen watertanden. Heerlijke koek en taart met karamelvulling, karamel, karamelpasta... Al deze zoete lekkernijen worden in beeld gebracht met prachtige foto's.

Hoe een eenvoudig hoopje suiker het leven schenkt aan hemelse gerechten!

Christophe Adam, chef-patissier en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft de eclair opnieuw uitgevonden. Zijn winkels met de naam L'Éclair de génie zijn een groot succes.
Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 20,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
een klontje suiker...

Karamel leent zich voor allerlei fantastische creaties. Karamel kan knapperig zijn, maar ook vloeibaar, zacht... de talrijke vormen en smaken weten onze smaakpapillen te prikkelen - en dat al sinds onze kinderjaren.

In dit boek vindt u een inleiding over karamel en de vele soorten suiker, allerlei handige technieken en 150 recepten die u zullen doen watertanden. Heerlijke koek en taart met karamelvulling, karamel, karamelpasta... Al deze zoete lekkernijen worden in beeld gebracht met prachtige foto's.

Hoe een eenvoudig hoopje suiker het leven schenkt aan hemelse gerechten!

Christophe Adam, chef-patissier en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft de eclair opnieuw uitgevonden. Zijn winkels met de naam L'Éclair de génie zijn een groot succes.

een klontje suiker...

Karamel leent zich voor allerlei fantastische creaties. Karamel kan knapperig zijn, maar ook vloeibaar, zacht... de talrijke vormen en smaken weten onze smaakpapillen te prikkelen - en dat al sinds onze kinderjaren.

In dit boek vindt u een inleiding over karamel en de vele soorten suiker, allerlei handige technieken en 150 recepten die u zullen doen watertanden. Heerlijke koek en taart met karamelvulling, karamel, karamelpasta... Al deze zoete lekkernijen worden in beeld gebracht met prachtige foto's.

Hoe een eenvoudig hoopje suiker het leven schenkt aan hemelse gerechten!

Christophe Adam, chef-patissier en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft de eclair opnieuw uitgevonden. Zijn winkels met de naam L'Éclair de génie zijn een groot succes.

Meer informatie
Aantal pagina's400
MerkKookboek
Artikelnummer9789048311644
EAN9789048311644
AuteurChristophe Adam
FotografieLaurent Fau
ISBN9789048311644
TaalNederlands
Themabakken
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice