Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw om toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Kefir & Kombucha
Kefir, kombucha en gingerale, maar ook appelcider,jun, mede, lassi en amazaké. Allemaal zijn het gefermenteerde drankjes die lekker, dorstlessend en gezond zijn! In dit boek vind je meer dan 40 recepten om eenvoudig deze natuurlijk bruisende dranken zelf te maken en naar wens extra smaak te geven. Met slechts enkele ingrediënten maak je zo een gezond alternatief voor frisdrank uit de supermarkt.
Bij fermentatie worden de suikers en slechte bacteriën in levensmiddelen en dranken door natuurlijke micro-organismen omgezet in zuur, gas of alcohol. Denk aan appel voor cider, gember voor ginger bug en thee als basis voor kombucha. Het drinken van gefermenteerde drankjes heeft bovendien een positief effect op je gezondheid. Het bevordert de spijsvertering, verhoogt de productie van enzymen en is een bron van vitaminen.
Ga aan de slag met dit praktische boek en maak je eigen hibiscus-frambooskefir, melkkefir, kurkuma- gemberkombucha, appel-rodebietginger bug, tepachevan ananas, Zweedse julmust en Russische kvas.
Sebastian Landaeus en Nina Lausecker zijn de oprichters van LÖKKI, een micro-brouwerij in het zuiden van Frankrijk waar zij met liefde en volle overtuiging biologische, duurzame kombucha produceren. Inmiddels zijn er drie smaken verkrijgbaar in de winkel. Met de brouwerij hopen ze zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit gezonde alternatief voor frisdrank.
- Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Vóór 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Kefir, kombucha en gingerale, maar ook appelcider,jun, mede, lassi en amazaké. Allemaal zijn het gefermenteerde drankjes die lekker, dorstlessend en gezond zijn! In dit boek vind je meer dan 40 recepten om eenvoudig deze natuurlijk bruisende dranken zelf te maken en naar wens extra smaak te geven. Met slechts enkele ingrediënten maak je zo een gezond alternatief voor frisdrank uit de supermarkt.
Bij fermentatie worden de suikers en slechte bacteriën in levensmiddelen en dranken door natuurlijke micro-organismen omgezet in zuur, gas of alcohol. Denk aan appel voor cider, gember voor ginger bug en thee als basis voor kombucha. Het drinken van gefermenteerde drankjes heeft bovendien een positief effect op je gezondheid. Het bevordert de spijsvertering, verhoogt de productie van enzymen en is een bron van vitaminen.
Ga aan de slag met dit praktische boek en maak je eigen hibiscus-frambooskefir, melkkefir, kurkuma- gemberkombucha, appel-rodebietginger bug, tepachevan ananas, Zweedse julmust en Russische kvas.
Sebastian Landaeus en Nina Lausecker zijn de oprichters van LÖKKI, een micro-brouwerij in het zuiden van Frankrijk waar zij met liefde en volle overtuiging biologische, duurzame kombucha produceren. Inmiddels zijn er drie smaken verkrijgbaar in de winkel. Met de brouwerij hopen ze zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit gezonde alternatief voor frisdrank.

Kefir, kombucha en gingerale, maar ook appelcider, jun, mede, lassi en amazaké. Allemaal zijn het gefermenteerde drankjes die lekker, dorstlessend en gezond zijn! In dit boek vind je meer dan 40 recepten om eenvoudig deze natuurlijk bruisende dranken zelf te maken en naar wens extra smaak te geven. Met slechts enkele ingrediënten maak je zo een gezond alternatief voor frisdrank uit de supermarkt.
Bij fermentatie worden de suikers en slechte bacteriën in levensmiddelen en dranken door natuurlijke micro-organismen omgezet in zuur, gas of alcohol. Denk aan appel voor cider, gember voor ginger bug en thee als basis voor kombucha. Het drinken van gefermenteerde drankjes heeft bovendien een positief effect op je gezondheid. Het bevordert de spijsvertering, verhoogt de productie van enzymen en is een bron van vitaminen.
Ga aan de slag met dit praktische boek en maak je eigen hibiscus-frambooskefir, melkkefir, kurkuma- gemberkombucha, appel-rodebietginger bug, tepachevan ananas, Zweedse julmust en Russische kvas.
Sebastian Landaeus en Nina Lausecker zijn de oprichters van LÖKKI, een micro-brouwerij in het zuiden van Frankrijk waar zij met liefde en volle overtuiging biologische, duurzame kombucha produceren. Inmiddels zijn er drie smaken verkrijgbaar in de winkel. Met de brouwerij hopen ze zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit gezonde alternatief voor frisdrank.
Aantal pagina's | 160 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 9789461432049 |
EAN | 9789461432049 |
ISBN | 9789461432049 |
Taal | Nederlands |
Uitgever | Good Cook |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
Kunnen wij u helpen?
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.
