Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Branders

Voor het branden van suiker op crème brûlée, het branden van schuimpjes of het branden van bijvoorbeeld een paprika kun je een gasbrander gebruiken. De gasbranders zijn via de onderzijde van de brander te hervullen met normaal aanstekergas.

Producten 1-16 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Branders

Een brander kopen?
In de keuken kunt u gebruik maken van een brander. Dit kan betrekking hebben op twee verschillende soorten keukengerei. Enerzijds zijn er de rechaudbranders. Deze branden op gel en kunt u gebruiken om bijvoorbeeld uw fonduepan warm te houden. Deze brandertjes zijn te regelen door de zuurstoftoevoer open of dicht te draaien. Door een grotere zuurstoftoevoer brandt de pasta harder. Anderzijds zijn er gasbranders die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld de suiker op uw crème brûlée te branden of om Italiaanse meringue te kleuren nadat u het heeft opgespoten. Voor het navullen van uw gasbrander kunt u losse gasflessen gebruiken. Sommige modellen hebben zelf een gascontainer, andere kunnen op een gascontainer bevestigd worden.
Branders bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich twee merken pastabranders om voor een rechaud te gebruiken, Kuhn Rikon en Le Creuset. U kunt deze brandertjes gebruiken in combinatie met kuipjes brandgel of vullen uit een fles met brandpasta. Er zijn verschillende modellen gasbranders bij kookwinkel Oldenhof. Zowel de branders van het merk Oldenhof als die van Hotery hebben een gascontainer inbegrepen, die u vanaf de onderkant kunt bijvullen. Na het vullen moet u de brander eerst een halfuur horizontaal neerleggen. Beide merken verkopen ook losse branderkoppen die op een ander type gasfles te monteren zijn. Deze modellen worden dus niet bijgevuld maar kunt u gebruiken tot de gasfles leeg is. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze kookwinkels.