Broodtrommels

Broodtrommels voor het bewaren van brood of om brood mee te nemen. Kies voor een kleurrijke broodtrommel van Wesco voor op het aanrecht of ga voor een hippe trommel met verdeelvakjes voor het meenemen van uw boterham.

Producten 1-16 van 53

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 53

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Broodtrommels

Een broodtrommel kopen
Er bestaan allerlei manieren om brood vers te houden. Dit kan thuis in een grote trommel waarin u het hele brood bewaart, maar ook in een lunchtrommel om mee te nemen naar school of werk. Een broodtrommel op uw aanrecht of in uw kast beschermt uw brood tegen uitdroging, voorkomt dat het brood in de weg ligt en vormt een sieraad in de keuken. Lunchtrommels beschermen uw brood tegen platdrukken zodat u ook onderweg of op uw werk nog met veel plezier uw boterhammen kunt genieten. Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor de mooiste en handigste broodtrommels.
Broodtrommels bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende types broodtrommels. De serie Grandy van Wesco is gemaakt van gekleurd staal en heeft een retro-vormgeving, om uw aanrecht extra cachet te geven. Mocht u juist van een modernere stijl houden dan zijn de strak vormgegeven trommels van RIG-TIG ideaal voor u! De bamboe broodtrommel met roffelluik van Point-Virgule past in een rustieker interieur. Voor de lunch heeft kookwinkel Oldenhof ook verschillende mogelijkheden. De aluminium broodtrommels van Küchenprofi sluiten door twee klemmetjes en zijn voorzien van een scheidingswand in het midden. Het Britse designmerk Black+Blum heeft een variatie aan lunchtrommels, geschikt voor verschillende soorten lunch. Rosti Mepal produceert eenvoudige, strak vormgegeven lunchtrommels in diverse kleuren. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.