Ei-gereedschappen

Hoe heeft u uw ei het liefst? Gekookt, gebakken, gepocheerd, geklutst, voor elke manier zijn er handige tools. Denk daarbij aan een verkleurende ei-timer, speciale eibakvormen of een ei-onttopper.

Producten 1-16 van 75

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 75

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Ei-gereedschappen

Ei-gereedschap kopen?
Er zijn veel verschillende soorten gerei om eieren in de keuken te verwerken. Met een eierscheider kunt u gemakkelijk dooier en eiwit scheiden om deze afzonderlijk te kunnen verwerken. Na het koken kunt u de eieren goed in plakjes verdelen door een eiersnijder te gebruiken. Daarnaast zijn er stukken gerei om tijdens de verwerking te gebruiken, zoals pocheerpannen of -vormen en ringen om eieren tijdens het bakken in een vorm te houden. Ander handig gerei is een ei-onttopper, waarmee u de bovenkant van het ei kunt halen, bijvoorbeeld om een dooier op te dienen als u een gerecht als steak tartare serveert.
Ei-gereedschap bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft een uitgebreid assortiment ei-gereedschappen. De merken Fred en Silikomart leveren siliconen bakringen in verschillende vormpjes, waarmee u eieren in de pan kunt bakken. Deze merken, maar ook OXO, Oldenhof en Cuisipro maken ook pocheervormpjes, waarmee u met veel gemak een ei kunt pocheren in een pan kokend water. Demeyere en Silampos produceren ook pocheerpannen, waarbij u de eieren pocheert in een pan die op maat is voor de geleverde pocheervormen. Ook heeft kookwinkel Oldenhof een selectie aan andersoortig eiergereedschap in collectie, waaronder eiersnijders van Gefu, Westmark en Inoxibar. Oldenhof, Tovolo en OXO maken ook eierscheiders. Daarnaast is er ook een uitgebreide collectie eierdopjes, van onder meer de merken Alessi, Le Creuset en Broste. Kijk voor onze volledige collectie ei-gereedschappen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.