Hakkers

Bij Oldenhof vindt u hakkers die te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. Zo hakt u met de uienhakker van Rösle niet alleen uien, maar ook chocolade, kruiden en nog veel meer.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Hakkers

Hakker kopen?
De hakkers in ons assortiment kunt u gebruiken voor het snijden van bijvoorbeeld uien, kruiden, noten en groenten. Een aantal hakkers zijn speciaal gemaakt om één taak uit te voeren, waar u andere hakkers voor meerdere taken kunt gebruiken. U snijdt in een handomdraai uw gewenste product. De hakkers werken zonder elektricitei, waardoor u ze altij en overal kunt gebruiken.
Hakkers bij Kookwinkel Oldenhof
In onze winkel vindt u hakkers van verschillende merken. Zoekt u een hakker die alleen uien snijdt of die u kunt inzetten voor het snijden van meerdere groenten, kruiden of noten? U heeft een ruime keuze. U kunt zich in één van onze kookwinkels laten adviseren over de meest geschikte hakker voor u. Bestelt u liever online? Ook dat is mogelijk. Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf een bestelbedrag van € 20,00 euro.