Hakkers

Bij Oldenhof vindt u hakkers die te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. Zo hakt u met de uienhakker van Rösle niet alleen uien, maar ook chocolade, kruiden en nog veel meer.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Hakkers

Hakker kopen?
De hakkers in ons assortiment kunt u gebruiken voor het snijden van bijvoorbeeld uien, kruiden, noten en groenten. Een aantal hakkers zijn speciaal gemaakt om één taak uit te voeren, waar u andere hakkers voor meerdere taken kunt gebruiken. U snijdt in een handomdraai uw gewenste product. De hakkers werken zonder elektricitei, waardoor u ze altij en overal kunt gebruiken.
Hakkers bij Kookwinkel Oldenhof
In onze winkel vindt u hakkers van verschillende merken. Zoekt u een hakker die alleen uien snijdt of die u kunt inzetten voor het snijden van meerdere groenten, kruiden of noten? U heeft een ruime keuze. U kunt zich in één van onze kookwinkels laten adviseren over de meest geschikte hakker voor u. Bestelt u liever online? Ook dat is mogelijk. Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf een bestelbedrag van € 20,00 euro.