Keukengadgets

Bent u op zoek naar een leuk eigenaardigheidje voor in de keuken of naar een uniek cadeau voor iemand? Dan vindt u hier onze keukengadgets. Unieke, grappige en bijzondere items die het in de keuken nog leuker maken!

Producten 1-16 van 90

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 90

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Keukengadgets

Keukengadgets kopen?
De simpelste dingen kunnen koken nog leuker maken! Van gadgets om gerechten en producten mee te bereiden tot aan gadgets om uw creaties mee te presenteren. Van een luxe temperatuurkast speciaal voor chocolade tot eenvoudige bamboe cocktailprikkers. Ook voor het maken van een boterlam voor uw paasbrunch en het scheiden van eigeel van eiwit hebben wij gadgets in huis. Laat u verrassen door de keukengadgets die u bij kookwinkel Oldenhof koopt!
Keukengadgets bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u het grootste assortiment aan leuke keukengadgets. Wilt u uw water zo lang mogelijk koud houden? Dan zijn er bijvoorbeeld de roestvrijstalen, herbruikbare ijsblokjes van Inoxibar. Deze kunnen direct vanuit de vriezer in uw glas drinken, zonder dat uw drank hier waterig van wordt. Bent u op zoek naar de ultieme keukengadget of een cadeau? Kom dan gerust eens langs in één van onze kookwinkels! Onze collega’s helpen u graag met uitzoeken en vertellen u met plezier wat de laatste trends zijn.