Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Knoflookpersen

Gebruik een knoflookpers voor het persen van knoflook of gember. Met onze diverse merken vindt u altijd een knoflookpers precies voor u geschikt.

Producten 1-16 van 18

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 18

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Knoflookpersen

Knoflookpers kopen?
Knoflook is een van de meest gebruikte ingrediënten in de keuken, dus is het slim om een goede knoflookpers te kopen. Er zijn verschillende soorten knoflookpersen, de meeste gebaseerd op het zelfde principe. Door middel van een hefboom wordt de knoflook door een zeef geduwd, waardoor de taaiere vezels achter de zeef achter blijven. Andere gereedschappen zijn juist bedoeld om de knoflook fijn te hakken, waardoor de stukjes wat grover blijven. De keuze voor een knoflookpers is daarom vooral afhankelijk van wat u van een knoflookpers verwacht. De aluminium varianten persen goed en zijn betrekkelijk goedkoop maar zijn in de meeste gevallen niet vaatwasmachinebestendig. Een wat complexere roestvrijstalen uitvoering is vaak gemakkelijke te reinigen maar is wat kostbaarder. Van de juiste knoflookpers heeft u vele jaren plezier in de keuken.
Knoflookpersen bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof zit een ruime selectie aan knoflookpersen. Om u wegwijs te maken in ons aanbod hebben wij een aantal merken voor u uiteengezet. De persen van Ra-Chand, Zyliss en Westmark zijn gemaakt van gegoten aluminium en zijn daardoor sterk en hebben een lange levensduur. Het is aan te raden deze persen niet in de vaatwasser te reinigen. De roestvrijstalen persen van Oldenhof zijn gemaakt van plaatmateriaal, waardoor ze lichter zijn en door het materiaalgebruik goed af te wassen in de vaatwasmachine. Het Zwitserse merk Kuhn Rikon produceert meerdere modellen knoflookpersen, in kunststof en roestvrij staal. Hierdoor kunt u kiezen tussen lichtere en een zwaardere uitvoering. Het Duitse topmerk Rösle produceert een knoflookpers die eenvoudig te reinigen is en door het hefboommechanisme gemakkelijk perst. Naast de traditionele knoflookpersen heeft kookwinkel Oldenhof ook een aantal modellen knoflookhakkers van Chef’n en Westmark. U kunt uw knoflookpers eenvoudig kopen via www.kookwinkel.nl en in een van onze fysieke winkels.