Mengkommen

Mengkommen zijn ideaal om diverse ingrediënten in te mengen, beslag in te mixen of bijvoorbeeld deeg in te laten rijzen. Verkrijgbaar in diverse maten. 

Producten 1-16 van 77

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 77

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Mengkommen

Mengkom kopen?
Een mengkom is een stuk keukengerei dat men gemakkelijk voor lief neemt. Goede mengkomen, op de juiste maat en van het juiste materiaal kunnen echter een wereld van verschil betekenen bij het bereiden van een gerecht. Dingen die daarbij van belang zijn, kunnen bijvoorbeeld ovenbestendigheid zijn, of er een deksel bij zit, of de kom helemaal rond is of goed blijft staan en of een kom al of geen schenktuit heeft. Zo bestaan er speciale kommen die ideaal zijn voor het opkloppen van eiwitten en blijven sommige kommen schuin staan, zodat u gemakkelijk kunt kloppen. Bij kookwinkel Oldenhof bent u voor goede en mooie mengkomen aan het juiste adres.
Mengkomen bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment mengkomen van kookwinkel Oldenhof valt wat te kiezen. De melaminekommen van Rosti Mepal zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en diverse modellen zijn ook voorzien van een lekdicht afsluitend deksel. Rösle en Küchenprofi hebben roestvrijstalen mengkomen in hun assortiment, die dus eveneens als au-bain-mariebak te gebruiken zijn. Om meer zicht te hebben op de voortgang in de kom kunt ook een hardglazen mengkom van Pyrex kopen. De meest uitgebreide collectie mengkomen bieden wij van Mason Cash. Dit Britse merk maakt in verschillende lijnen mengkommen in verschillende maten, voor elke bereiding een beschikbare maat. De koperen kommen van Mauviel zijn gemaakt om eiwitten in luchtig te kloppen, omdat het koper een gunstig effect heeft op de vorming van het eiwitschuim. Alle mengkommen bestelt u eenvoudig via www.kookwinkel.nl of kom lang in een van onze winkels.