Notenkrakers

Een notenkraker gebruikt u voor het kraken van noten. Er zijn verschillende soorten notenkrakers voor grote en kleine noten. Een gegroefd oppervlak houdt de noot op zijn plaats terwijl deze wordt gekraakt.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Notenkrakers

Notenkraker kopen?
Noten uit hun schil halen kan soms nog een lastig karwei zijn. De schil is vaak hard en lastig om met de hand kapot te krijgen. Gelukkig is er de notenkraker! Het gegroefde oppervlak dat u vaak vindt in de kop van een notenkraker zorgt ervoor dat de noot netjes op zijn plek blijft tijdens het kraken. Ook kenmerkend zijn de wat lange handvaten. Deze zorgen voor een ‘hefboomeffect’ zodat u zonder extra inspanning, wel extra kracht kunt uitoefenen. Voor een notenkraker bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres!
Notenkrakers bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u notenkrakers van diverse merken, zoals Oldenhof, Rösle, Inoxibar, Westmarkt en Alessi. Naast grote noten als de walnoot, kunt u met veel notenkrakers ook kleinere noten als beukennootjes of hazelnoten kraker. Bij diverse notenkrakers is hier in het ontwerp rekening mee gehouden en loopt de holte waar u de noot inlegt taps toe. Op deze manier passen ook de kleinere noten in de notenkraker. Voor advies over welke notenkraker geschikt is voor u, kunt u contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in één van onze kookwinkels.