Ontpitters

Voor het ontpitten van olijven, kersen en pruimen zijn er diverse ontpitters. Verwijder in één simpele beweging de pit en u kunt genieten van uw steenvruchten. 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Ontpitters

Ontpitters kopen?
Met de ontpitters van Kookwinkel Oldenhof kunt u eenvoudig uw kersen, olijven en pruimen ontpitten. De ontpitter van Oldenhof gebruikt u om onder andere uw kersen van hun pit te ontdoen. Plaats de vrucht op het gebolde lepeltje met gat en knijp de tang samen. De pit zal zorgvuldig door een staafje door de vrucht heen naar buiten worden geduwd. U kunt de vrucht uiteindelijk zonder de pit uit de tang halen. Bekijk alle ontpitters in de webshop of kom langs bij één van onze filialen en ontvang persoonlijk advies.
Ontpitters bij Kookwinkel Oldenhof
De ontpitters kunnen niet ontbreken in het ruime assortiment van Kookwinkel Oldenhof. Bent u op zoek naar een ontpitter voor uw kersen of olijven? De OXO Good Grips ontpitter is geschikt voor zowel kersen als voor olijven. De kersenontpitter van Westmark is voorzien van een opvangbak. Daarnaast kunt u de ontpitter van Westmark ook gebruiken voor pruimen. Alle ontpitters zijn ergonomisch ontworpen zodat het prettig in uw hand ligt. Vindt u het fijn om de ontpitters in het echt te kunnen bekijken en vast te houden? Kom dan langs in een van onze winkels