Ontpitters

Voor het ontpitten van olijven, kersen en pruimen zijn er diverse ontpitters. Verwijder in één simpele beweging de pit en u kunt genieten van uw steenvruchten. 

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Ontpitters

Ontpitters kopen?
Met de ontpitters van Kookwinkel Oldenhof kunt u eenvoudig uw kersen, olijven en pruimen ontpitten. De ontpitter van Oldenhof gebruikt u om onder andere uw kersen van hun pit te ontdoen. Plaats de vrucht op het gebolde lepeltje met gat en knijp de tang samen. De pit zal zorgvuldig door een staafje door de vrucht heen naar buiten worden geduwd. U kunt de vrucht uiteindelijk zonder de pit uit de tang halen. Bekijk alle ontpitters in de webshop of kom langs bij één van onze filialen en ontvang persoonlijk advies.
Ontpitters bij Kookwinkel Oldenhof
De ontpitters kunnen niet ontbreken in het ruime assortiment van Kookwinkel Oldenhof. Bent u op zoek naar een ontpitter voor uw kersen of olijven? De OXO Good Grips ontpitter is geschikt voor zowel kersen als voor olijven. De kersenontpitter van Westmark is voorzien van een opvangbak. Daarnaast kunt u de ontpitter van Westmark ook gebruiken voor pruimen. Alle ontpitters zijn ergonomisch ontworpen zodat het prettig in uw hand ligt. Vindt u het fijn om de ontpitters in het echt te kunnen bekijken en vast te houden? Kom dan langs in een van onze winkels