Le Creuset ovenschalen

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Le Creuset ovenschalen

Le Creuset ovenschaal kopen?
De ovenschalen van Le Creuset zijn ideaal voor het bereiden van braadstukken, lasagnes en andere gerechten in de oven. De aardewerken ovenschalen zijn afgewerkt met een zeer sterk glazuur dat kras- en vlekbestendig is. Het materiaal is geur- en smaakneutraal. De ovenschalen van Le Creuset zijn bestand tegen temperaturen van -18°C tot +260°C en daarmee geschikt voor gebruik in de oven, magnetron en diepvries. Het aardewerk houdt de warmte lang vast, hierdoor blijven uw gerechten lang na het verhitten nog warm.
Le Creuset ovenschalen bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een zeer groot assortiment Le Creuset ovenschalen aan. De aardewerken ovenschalen van Le Creuset zijn te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Gebruik de ovenschalen voor het bereiden van diverse ovenschotels van 2 tot 10 personen. Na gebruik kunt u de ovenschalen van Le Creuset eenvoudig reinigen in uw vaatwasmachine. Heeft u advies nodig over de ovenschalen van Le Creuset? Onze specialisten adviseren u graag in één van onze kookwinkels of op www.kookwinkel.nl!

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.