Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Peper-, zout- en kruidenmolens

Voor het vermalen van uw peper, zout en kruiden heeft Oldenhof diverse molens in het assortiment. Er zijn molens met een keramisch of een roestvrij staal maalwerk voor al uw maalwerkzaamheden. 

Producten 1-16 van 225

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 225

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Peper-, zout- en kruidenmolens

Een molen kopen
Peper en zout zijn de meest gebruikte smaakmakers in de keuken en een goede peper- en zoutmolen kunnen in een goede keuken niet ontbreken. Daarbij is zowel een goed maalmechanisme als een fraaie vormgeving van belang. Molens zijn te koop in verschillende modellen, van klassiek en rond tot strak en van kunststof. Naast peper en zout zijn kruiden en specerijen belangrijke toevoegingen aan veel maaltijden. Met behulp van een goede nootmuskaatrasp kunt u dit specerij toevoegen naar wens. Ook voor andere droge specerijen zijn er speciale molens. Mocht u juist uw verse kruiden willen vermalen dan zijn daar ook speciale molens voor te koop.
Peper-, zout- en kruidenmolens bij kookwinkel Oldenhof
Een van de meest klassieke producenten van peper- en zoutmolens is Peugeot. Deze Franse fabrikant voorziet zoutmolens van een conisch roestvrijstalen- en pepermolens van een roestvrijstalen maalwerk. De molens zelf hebben 5 jaar garantie en het maalwerk zelfs levenslang. De molens van William Bounds hebben een totaal ander maalwerk. Deze krachtpatsers drukken de peper- en zoutkorrels kapot in plaats van het klassieke vermalen dat een reguliere molen doet. Het merk Zassenhaus maakt klassiek geïnspireerde molens, naast modernere modellen van acryl of hout. De meeste merken produceren ook nootmuskaatmolens, waarbij Peugeot het meest uitgebreide assortiment heeft. De merken Rösle en William Bounds maken specerijenmolens die niet gevuld zijn en die u dus vanaf aanschaf kunt gebruiken voor de ingrediënten die u er mee wilt malen. Westmark en Microplane produceren allebei ook een molen voor het malen van verse kruiden. Kijk voor ons volledige assortiment pepermolens, zoutmolens en kruidenmolens op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze kookwinkel.