Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Sifon en slagroomspuit

Met een sifon, ook wel kidde genoemd, kunt u niet alleen slagroom maken, maar ook sauzen of mousses. Er zijn kiddes speciaal voor slagroom, koude en warme bereidingen.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Sifon en slagroomspuit

Een slagroomspuit kopen
Een sifon, ook wel kidde genoemd, kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kunt u vloeistoffen voorzien van bubbels door ze met een soda sifon die geschikt is voor koolzuurgaspatronen te bewerken. Hierdoor infuseert u de vloeistof met het gas en wordt het bijvoorbeeld spuitwater. U kunt ook een slagroomspuit gebruiken, die speciaal ontworpen zijn om met een stikstofpatroon te werken. Het is belangrijk om de slagroom te zoeten met poedersuiker of een vloeibare zoetstof als honing of agavestroop, anders kan het ventiel door een suikerkristal open blijven staan. De overige sifons zijn geschikt om ook andere, vloeibare, etenswaren mee van lucht te voorzien. Het is erg belangrijk om voor het werken met een iSi sifon ook alleen de patronen van dat merk te gebruiken, omdat zo de veiligheid van deze drukhoudende capsules gewaarborgd is. 
Sifons en slagroomspuiten bij kookwinkel Oldenhof
De Easy Whip slagroomspuiten van iSi gebruikt u om slagroom snel luchtig te kloppen en omdat geportioneerd te doen. Wanneer u de sifon gevuld, geladen en geschud heeft is deze klaar voor gebruik en hoeft u dus niet vaker te schudden. Gebruik deze sifon alleen voor slagroom. De Cream Profi Whip van iSi kunt u gebruiken voor andere vloeibare etenswaren. Hierdoor kunt u er schuim of mousse mee maken. De iSi Gourmet Whip is ook te gebruiken met warme vloeistoffen. Deze sifon kunt u met behulp van de 100% Chef air whip support aan de rand van een pan of waterbad vastzetten om de inhoud te verwarmen. De iSi Thermo Xpress Whip is een staand model sifon dat dubbelwandig is. Hierdoor kunt u de sifon aan tafel of op een buffet gebruiken. De iSi Soda en de Classic Sodamaker om bruisend water te maken, en de Twist’n Sparkle om ook andere vloeistoffen zoals vruchtensappen van bubbels te voorzien. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze kookwinkel.