Thermometers

Temperatuur is een cruciaal detail tijdens het koken en bereiden van gerechten. Bij Oldenhof vindt u diverse thermometers voor het meten van verschillende waarden. Denk bijvoorbeeld aan suiker-, oven-, kern-, vlees- en frituurthermometers.

Producten 1-16 van 50

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 50

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Thermometers

Een thermometer kopen
Het kopen van een thermometer klinkt gemakkelijker dan het lijkt wanneer u het aanbod aan thermometers ziet. Als eerste stap is het belangrijk om te bedenken waar u de thermometer voor wilt gebruiken. Voor elk afzonderlijk gebruik bestaan modellen. Zo zijn er oven- en vleesthermometers, koelkast-, frituur- en barbecuethermometers. De analoge thermometers zijn bestendig en werken altijd, het nadeel is dat dit type minder nauwkeurig is en het langer duurt voordat de thermometer de daadwerkelijke temperatuur bereikt. Het voordeel van een digitale thermometer is dat het meten in een mum van tijd gebeurt, met als nadeel dat veel modellen niet mee de oven of pan in mogen. Sommige thermometers, zeker de barbecuevarianten, bestaan uit een digitaal kastje met een hittebestendig snoer, waaraan het meetgedeelte zit.
Thermometers bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof verkoopt een compleet assortiment aan thermometers. De analoge thermometers van Oldenhof zijn een goede basis om in elke keuken te gebruiken, en met een vlees-, frituur-, koelruimte- en oventhermometer is het een redelijk compleet assortiment. Het merk Maverick biedt een complete selectie aan thermometers, waaronder analoge thermometers. Zij verkopen naast vleesthermometers ook suikerthermometers en digitale thermometers. Hun assortiment digitale thermometers gaat over het gehele spectrum, van de voorgenoemde insteekthermometers die alleen bedoeld zijn om mee te testen, tot bluetooth-barbecuethermometers. Om de temperatuur van uw oven te meten kunt u een analoge oventhermometer gebruiken, maar ook een infraroodthermometer, waardoor u op afstand kunt meten in een fractie van een seconde. Koop uw thermometer op www.kookwinkel.nl of kom voor meer informatie langs in eens van onze winkels.