Oventhermometers

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Oventhermometers

Oventhermometer kopen?
Met een oventhermometer meet u precies hoe heet uw oven wordt. Het kan zijn dat de werkelijke temperatuur afwijkt van de temperatuur die de instelknop van uw oven aangeeft. Zeker als u veel bakt is het belangrijk om te weten hoe u uw oven zo precies mogelijk kunt instellen. U vindt bij ons thermometers die de temperatuur van de gehele oven meten en thermometers die de temperatuur van een gerecht in de oven kunnen meten.
Oventhermometers bij Kookwinkel Oldenhof
U heeft de keuze uit oventhermometers van verschillende merken. De oventhermometers van Maverick zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Een oventhermomter bestelt u gemakkelijk online. Is uw bestelling vóór 23:00 bij ons binnen en is uw keuze op voorraad? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Natuurlijk kunt u ook langskomen in één van onze kookwinkels. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste oventhermometer.