Vergieten

Voor het eenvoudig afgieten van uw ingrediënten kunt u een vergiet gebruiken. Een aantal van de vergieten van Rösle zijn zelfs opvouwbaar, zo bespaart u ruimte in de keuken.

Producten 1-16 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Vergieten

Een vergiet kopen
Een vergiet is een van de handigste stukken keukengerei. Omdat een vergiet vaak steviger is dan een zeef, is een vergiet voor verschillende doeleinden goed te gebruiken. In voorbereiding op het eten kunt u uw groenten wassen en laten uitlekken in een vergiet, sommige modellen zijn speciaal vormgegeven om op of in de gootsteen te worden gezet. Verschillende maten en materialen maken een vergiet geschikt voor verschillende toepassingen. Een van de andere toepassingen voor een vergiet is het afgieten van gekookte etenswaren. Door de hele inhoud van een pan in een vergiet te gieten hoeft u niet ingewikkeld het deksel vast te houden om af te gieten.
Vergieten bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een uitgebreide keuze aan vergieten. Het Duitse topmerk Rösle maakt vergieten van roestvrij staal, en van roestvrij staal gecombineerd met silconen, die opklapbaar zijn. Dergelijke vergieten worden ook door Oldenhof geproduceerd. Bahne produceert roestvrijstalen vergieten, voorzien van een matzwarte coating. Küchenprofi en Oldenhof hebben ook roestvrijstalen vergieten. RIG-TIG en OXO maken ook vergieten van kunststof, deze worden minder snel heet en wegen minder dan de stalen tegenhangers. Ook verkopen wij afgietdeksel, waardoor u uw pan als vergiet kunt gebruiken. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze kookwinkels.