Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Weegschalen

Weegschalen vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse uitvoeringen. Kiest u voor een analoge weegeschaal? Of weegt u liever digitaal, voor een precieze meting? 

Producten 1-16 van 23

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 23

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Weegschalen

Kiezen voor een keukenweegschaal
Een weegschaal is een van de meest gebruikte dingen in de keuken. Waar kunt u het best op letten als u een keukenweegschaal wilt kopen? Er zijn zowel digitale weegschalen als analoge te koop. Veel van de weegschalen in retrostijl zijn analoog en zijn ware sierraden op uw aanrecht. Door middel van een stelschroef is een analoge weegschaal op nul te zetten. Een digitale weegschaal is wat exacter omdat de precieze hoeveelheid op het venster komt te staan, vaak op een gram nauwkeurig. Digitale weegschalen hebben vaak ook de optie om verschillende meeteenheden te gebruiken, zowel metrisch als imperiaal. Ook voor het maken van slow coffee zijn weegschalen te koop die niet alleen als koffieweegschaal maar ook als timer voor de brouwtijd dienen.
Het assortiment weegschalen kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof hebben we een uitgebreide selectie aan weegschalen. U kunt kiezen uit de voorgenoemde analoge en digitale modellen, maar ook weegschalen op verschillende grootte en verschillende merken. Kijk in ons assortiment of u uw weegschaal retro of modern wilt, en met wat voor type bediening. Voor het heel exacte wegen verkopen wij ook een assortiment aan precisieweegschalen, met een nauwkeurigheid vanaf 0,05 gram. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie weegschalen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van bepaalde modellen? Kom langs in één van onze kookwinkels of kijk online op www.kookwinkel.nl.