Zeven

Nooit meer klontjes in uw sauzen, bloem, meel of beslag? Gebruikt bijvoorbeeld een puntzeef van Rösle of meel- of bolzeef van Oldenhof.

Producten 1-16 van 58

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 58

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Zeven

Zeven kopen
Voor verschillende producten bestaan verschillende zeven. De gewone bolzeven zijn het meest algemeen in gebruik, en zijn bestaan van verschillende materialen en grofheden. Trommel- of meelzeven bestaan uit een roestvrijstalen tamboer met een vlakke metalen zeef en zijn – zoals de naam al zegt – geschikt om meel snel en gemakkelijk te zeven. Theezeven zijn de kleine zeefjes met een fijn gaas om losse thee te filteren, soms als een knijper waarom de thee kan infuseren. Een puntzeef of chinois is het meest geschikt om vloeistoffen te zeven, doordat de vloeistof langs de zeef, via de punt van de zeef stroomt. Roerzeven zijn er om het product actief door de zeef heen te wrijven.
Zeven bij kookwinkel Oldenhof
Het Duitse kwaliteitsmerk Rösle maakt een selectie aan bolzeven, stuk voor stuk met een fijn gaas, waardoor de zeven behoorlijk precies filteren. Deze zeven zijn gemaakt van roestvrijstaal en erg robuust gemaakt. Van het merk Oldenhof hebben wij een grote selectie zeven: staande modellen, theezeven, bolzeven, passeerzeven, een vlijtig liesje, puntzeven en meelzeven. Het Italiaanse merk O.M.A.C. maakt passeerzeven met drie verschillende grofheden zeefplaten. Ook voor het maken van kefir heeft kookwinkel Oldenhof een kunststoffen zeef in het assortiment van het merk Westmark. Kijk voor ons assortiment zeven op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.