Braadaccessoires

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Braadaccessoires

Braadaccessoires kopen?
Bij het braden van uw ingrediënten verhit u uw vlees, kip of vis in een dun laagje vet. Houdt u ervan om deze techniek te gebruiken tijdens het koken maar beschikt u nog niet over de juiste accessoires? Bekijk ons ruime assortiment braadaccessoires via de online webshop of ga langs eens van onze winkels in Hilversum, Amersfoort, Zwolle, Den Haag of Maastricht.
Braadaccessoires bij Kookwinkel Oldenhof
Om de kooktechniek braden te hanteren is het fijn om de juiste accessoires te hebben in uw keuken. Kookwinkel Oldenhof biedt u een ruim overzicht aan kwalitatief goede braadaccessoires. Met de bedruipspuit besprenkeld of injecteert u uw vleeswaren voor een sappig resultaat. Het bindtouw van Oldenhof is uiteraard onmisbaar als u wil gaan braden. Voor accessoires zoals de braadslederooster kunt u ook terecht bij Kookwinkel Oldenhof. Bekijk het hele assortiment braadaccessoires via de webshop of kom langs bij een van onze vestigingen.