Hakkers

Bij Oldenhof vindt u hakkers die te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. Zo hakt u met de uienhakker van Rösle niet alleen uien, maar ook chocolade, kruiden en nog veel meer.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Hakkers

Hakker kopen?
De hakkers in ons assortiment kunt u gebruiken voor het snijden van bijvoorbeeld uien, kruiden, noten en groenten. Een aantal hakkers zijn speciaal gemaakt om één taak uit te voeren, waar u andere hakkers voor meerdere taken kunt gebruiken. U snijdt in een handomdraai uw gewenste product. De hakkers werken zonder elektriciteit, waardoor u ze altijd en overal kunt gebruiken.
Hakkers bij Kookwinkel Oldenhof
In onze winkel vindt u hakkers van verschillende merken. Zoekt u een hakker die alleen uien snijdt of die u kunt inzetten voor het snijden van meerdere groenten, kruiden of noten? U heeft een ruime keuze. U kunt zich in één van onze kookwinkels laten adviseren over de meest geschikte hakker voor u. Bestelt u liever online? Ook dat is mogelijk. Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf een bestelbedrag van € 30,00 euro.