Hamburgerpersen

Wilt u zelf hamburgers maken? Misschien wel gevulde of zelfs met 2 tegelijk. U maakt altijd geslaagde, mooi ronde hamburgers met een hamburgerpers. 

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Hamburgerpers

Hamburger kopen?
Als echte kookliefhebber is het natuurlijk leuk om uw eigen hamburgers te maken. De hamburgerpers is een ideale keukentool om hiervoor te gebruiken. De hamburgerpersen in ons assortiment variëren in vorm, maat en materiaal. Kookwinkel Oldenhof heeft hamburgerpersen waar u alleen met één beweging het gehakt naar beneden hoeft te duwen en hamburgerpersen die bestaan uit twee losse delen. Hier plaatst u in het ene deel uw gehakt en duwt u langzaam het gehakt naar beneden. Ga langs één van onze winkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht om alle hamburgerpersen te bekijken.
Hamburgerpersen bij Kookwinkel Oldenhof
Voor de beste hamburgerpersen kunt u terecht bij Kookwinkel Oldenhof. Onder andere bieden wij een drievoudige hamburgerpers aan van Point Virgule. Zeer geschikt om meerdere burgers tegelijk te maken. Kom langs in één van onze kookwinkels of bekijk onze hamburgerpersen online.