Moleculaire gereedschappen

Bij moleculair koken komt er veel aan op precisie. Zo zijn er dan ook genoeg tools om het moleculair koken te vereenvoudigen. Denk hierbij onder andere aan de precisie-weegschaal van Bonavita, een Molecule R Foodstyling R-Evolution dresseerset of aan de Spherificator kaviaarmaker.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Moleculaire gereedschappen

Moleculair gereedschap kopen?
Met moleculair koken kijkt u op een wetenschappelijke manier naar koken. U gaat op zoek naar de best mogelijke bereidingswijze van uw etenswaren. De term is in 1969 bedacht door de Hongaarse Nicholas Kurti maar eigenlijk pas in de 21ste eeuw populair geworden. Tegenwoordig zijn er meerdere bekende chefs die uitblinken in moleculaire gastronomie. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u alles om zelf ook aan de slag te gaan met moleculair koken. Van moleculaire precisietools tot serveersets.
Moleculaire gereedschappen bij Kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u alles om te starten met moleculair koken. Van spherificator tot rookstolp. Ook hebben wij verschillende proefsets van Molecule R. Wilt u meer informatie over moleculair koken en de moleculaire gereedschappen die u kunt gebruiken? Kom dan langs in één van onze kookwinkels. Weet u wat u wilt hebben en bestelt u graag online? Uw bestelling wordt vanaf een bestelbedrag van € 30,00 gratis verzonden.