Moleculaire ingrediënten

Onderdeel van moleculair koken is het maken van interessante structuren en texturen die een bijzonder mondgevoel geven. Bij Oldenhof vindt u onder andere poeders, verschillende soorten gom en siropen van merken als Unique Products, Silikomart en Molecule R.

Producten 1-16 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

Producten 1-16 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Moleculaire ingrediënten

Moleculaire ingrediënten kopen
Het moleculair koken heeft na een enorme populariteit een vaste plek in de keuken veroverd. Door toevoeging van heel specifieke ingrediënten kunt u gemakkelijk gel of schuim maken, poeders of helder suikerwerk maken. Deze ingrediënten zijn door hun zuiverheid vaak effectiever dan gebruikelijke middelen om bijvoorbeeld gelei te maken. Met behulp van deze ingrediënten kunt u uw gebruikelijke bereidingen nog gemakkelijker maken of er een verrassende draai aan geven. Of u nu cocktails wilt maken of airs of gels, gebruik een van onze moleculaire ingrediënten.
Moleculair koken met kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft diverse ingrediënten in huis om op een bevredigende manier zelf ook moleculair te kunnen koken, of om de technieken daarvoor te gebruiken in uw gebruikelijke gerechten. Wondercakes maakt producten die veel worden gebruikt bij het bakken van patisserie. Zij maken onder meer AgarAgar (geleermiddel), CMC (tylose: voedsellijm), Arabische- en tragacantgom (verdikkingsmiddel). De producten van Unique Products zijn in grotere hoeveelheden verpakt en worden ook veelvuldig op de professionele markt gebruikt. Zij leveren de meestgebruikte ingrediënten voor moleculair koken. Bij hen vindt u ook lecithine (emulgator), maltodextrine (bindmiddel) en alginaat en lactaat (samen gebruikt voor sferificatie). Molecule R heeft een reeks sets ontwikkeld waarmee u de moleculair gebaseerde cocktails kunt maken. Kijk voor al onze moleculair-kokeningrediënten op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.