Passeerzeef

Voor het passeren en pureren van verschillende soorten zachte groenten en fruit gebruikt u een passeerzeef. Ook hardere groenten en fruit zijn te passeren, alleen dienen deze eerst te zijn gekookt.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Passeerzeef

Een passeerzeef kopen?
Een passeerzeef, ook wel roerzeef of passe-vite genoemd, is een van de handigste stukken keukengerei. Door middel van een zwengel wrijft u het product door een metalen zeef, waardoor het gepureerd wordt. Hoewel een deel van het gebruik van een passerzeef is overgenomen door elektrische apparatuur is dit gerei onmisbaar bij het maken van groentepuree. Doordat het voedsel niet alleen gepureerd maar ook gezeefd wordt blijven eventuele stukje bot, graat of pitjes in de zeef achter en is het resultaat een glad mengsel.
Passeerzeven bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende modellen passeerzeven. De zeven van O.M.A.C. zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een kunststof knop op de zwengel. Dit merk levert zeven met 20 en 24 cm in diameter, afhankelijk van de hoeveelheid voedsel dat u wilt passeren. Van het merk Oldenhof zijn twee verschillende modellen passeerzeef, de een geheel van roestvrij staal, de ander met siliconen greep en pootjes, waardoor u meer grip heeft. Het Duitse topmerk Rösle heeft twee modellen passeerzeef, beiden volledig in roestvrij staal uitgevoerd. Een variatie op de passeerzeef is het Vlijtig Liesje: een bolzeef met een houten roller en een schraper, vooral geschikt om gladde puree van zacht fruit te maken, waarbij de pitjes in de zeef achter blijven. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.