Ravioligereedschappen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Ravioligereedschappen

Ravioligereedschap kopen?
Zin om zelf ravioli te maken? Zelf pasta maken is niet alleen extra leuk en lekker, maar met de ravioli gereedschappen van kookwinkel Oldenhof is het ook nog eens gemakkelijk. Met de raviolimat en pasta uitsteekvormen maakt u de prachtigste ravioli creaties. Heeft u een pastamachine of Kitchenaid? Dan kunt u met speciaal gemaakte opzetstukken ook gemakkelijk aan de slag met het zelf maken van uw ravioli en tortellini.
Ravioligereedschap Kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft haar eigen lijn met ravioli-gereedschappen. Afhankelijk van hoeveel en welk formaat ravioli u wilt maken kunt u een keuze maken uit de verschillende producten. Wilt u gelijk aan de slag? Bekijk dan onze ravioli kookkit. U krijgt een handig boek, plus een raviolimat. Heeft u een pastamachine? Dan is de Imperia Raviolimaker iets voor u. Bestel uw ravioligereedschap gemakkelijk en snel op kookwinkel.nl. Gratis verzonden vanaf een bestelbedrag van € 30,00.