Cole & Mason pepermolens, zoutmolens en kruidmolens

Voor het vermalen van uw peper, zout en kruiden heeft Oldenhof diverse molens in het assortiment. Er zijn molens met een keramisch of een roestvrij staal maalwerk voor al uw maalwerkzaamheden. 

Filteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Cole & Mason pepermolens, zoutmolens en kruidmolens

Cole & Mason kopen?
De Cole & Mason pepermolens, zoutmolens en kruidmolens blinken met bijna een eeuw aan historie uit in stijl en gebruiksgemak. Het zijn de smaakmakers in uw keuken. De pepermolens en zoutmolens zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals acryl en roestvrij staal. De Cole & Mason hervulbare kruidmolens stellen u in staat uw kruiden op een handige en stijlvolle manier te bewaren en altijd binnen handbereik te hebben.
Cole & Mason bij Oldenhof
Bij Kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende modellen van de Cole & Mason pepermolen, zoutmolen en kruidmolen. Er is ook een elektrische peper en zoutmolen verkrijgbaar. Wilt u de molens eerst uitproberen voor gebruik? U bent van harte welkom in één van onze kookwinkels. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u met de keuze.