Rechauds

Voor wie zijn of haar eten graag nog even warm wilt houden op tafel zijn er rechauds. Ze blijven warm door stroom, waxinelichtjes of door een oliebrander. 

Filteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Rechauds

Rechaud kopen?
Een rechaud is erg handig voor het warmhouden van gerechten. Rechauds zijn verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende warmhoudtechnieken,. Een rechaud wordt of elektrisch verwarmd of door middel van een oliebrander of waxinelicht. Het koperen exemplaar van Mauviel is een mooi exemplaar om bijvoorbeeld uw kaasfondue imposant op te presenteren. Een rechaud koopt u eenvoudig online bij kookwinkel Oldenhof.
Rechauds bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment rechauds voor het warmhouden van al uw gerechten, fonduepannen en theepotten. Het elektrische, accumulerende rechaud van Hostess sluit een eerst een paar minuten aan op stroom en blijft hierna voor langere tijd warmt, ook zonder snoer. De rechaud laadt zich als het ware op met warmte en straalt deze geleidelijk uit. Zolang het rechaud voorzien is van stroom zorgt de thermostaat dat deze op temperatuur blijft. Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.