Isi sifon en slagroomspuiten

Met een sifon, ook wel kidde genoemd, kunt u niet alleen slagroom maken, maar ook sauzen of mousses. Er zijn kiddes speciaal voor slagroom, koude en warme bereidingen.

Filteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Isi sifon en slagroomspuiten

Isi Sifon en slagroomspuiten kopen?
Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om slagroom, sauzen en mouses luchtig te krijgen? Dan is de Isi Sifon of slagroomspuit precies wat u zoekt. Onder druk van koolzuur of stikstofgas kunt u de mooiste en luchtigste bereidingen op tafel zetten. Isi heeft sifons en slagroomspuiten in verschillende maten, waaronder de Thermo Xpress. Dit is een staande slagroomspuit, zodat u uw gasten ook op locatie van slagroom kunt voorzien.
Isi Sifon en slagroomspuiten bij Oldenhof
Bij Oldenhof vindt u alle benodigdheden voor de perfecte luchtige bereidingen. Wij verkopen sifons in verschillende maten. U kunt bij Oldenhof ook terecht voor de stikstof patronen voor de aandrijving van de slagroomspuit. Let u op dat gebruik van gewone kristalsuiker het ventiel kan verstoppen. Als u uw bereiding wilt zoeten maakt u gebruik van poedersuiker, vloeibare zoetstof of in warm water opgeloste kristalsuiker.