Oventhermometers

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Oventhermometers

Oventhermometer kopen?
Met een oventhermometer meet u precies hoe heet uw oven wordt. Het kan zijn dat de werkelijke temperatuur afwijkt van de temperatuur die de instelknop van uw oven aangeeft. Zeker als u veel bakt is het belangrijk om te weten hoe u uw oven zo precies mogelijk kunt instellen. U vindt bij ons thermometers die de temperatuur van de gehele oven meten en thermometers die de temperatuur van een gerecht in de oven kunnen meten.
Oventhermometers bij Kookwinkel Oldenhof
U heeft de keuze uit oventhermometers van verschillende merken. De oventhermometers van Maverick zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Een oventhermometer bestelt u gemakkelijk online. Natuurlijk kunt u ook langskomen in één van onze kookwinkels. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste oventhermometer.