Blenders

De blender is uitermate geschikt voor het bereiden van sappen, smoothies en het pureren van soepen. Bij Oldenhof vindt u onder andere blenders van merken als Kitchenaid, Magimix en Vitamix. 

Producten 1-16 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Blender kopen?
Een blender is uitermate geschikt om mixdranken, smoothies, crushed ice of andere zomerse dranken te maken. Ook gladde soepen, babyvoeding, sauzen, dressings en zelfs beslag behoren tot de mogelijke bereidingen.

Personal, multi- en hogesnelheidsblender
Gaat u een blender kopen, dan komt u voor een lastige keuze te staan. Er zijn veel verschillende machines verkrijgbaar, maar hoe vindt u nou de blender die bij u past? Grofweg zijn er drie soorten verkrijgbaar: de personal blender, de multiblender en de hogesnelheidsblender. De personal blender is ideaal voor het bereiden van dagelijkse sapjes en smoothies, die u direct kunt meenemen voor onderweg. Een multiblender is de meest voorkomende soort blender met een ruime kunststof of glazen mengkan waarin u eenvoudig een tal van bereidingen maakt. De hogesnelheidsblender heeft een extra sterke motor die een heel hoog toerental genereert. Hierdoor worden zelfs de kleinste vezels in soepen en sappen fijngemalen voor een extra zacht en fijn resultaat.
Verder kunt u bij de aanschaf van een blender nog letten op het materiaal van de mengkan en het aantal mengstanden. Een glazen blenderkan is vaak zwaarder maar beter bestand tegen warme ingrediënten en krast minder snel. Een kunststof mengkan is licht en minder breekbaar maar gevoeliger voor krassen.
Daarnaast is het aantal mengstanden van een blender van belang: hoe meer standen, hoe meer controle u heeft over het maalproces. Sommige blenders hebben zelfs voorgeprogrammeerde standen voor bepaalde bereidingen zoals smoothies, soepen of voor het crushen van ijsblokjes.

Het beste blender advies
Voor meer informatie en hulp bij het maken van een keuze voor een blender kunt u contact opnemen met de klantenservice van kookwinkel Oldenhof, of langsgaan in één van onze fysieke winkels. Hier staat ons deskundig personeel voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en op aanvraag de werking van de blender te demonstreren.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.