Bordenwarmers

Een bordenwarmer is als een elektrische deken voor uw bord. Gebruik een bordenwarmer voor het verwarmen van uw borden, om uw gerecht langer warm te houden tijdens het eten. Bordenwarmers zijn te verkrijgen in verschillende maten en capaciteiten. 

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Bordenwarmers

Een bordenwarmer kopen
Een bordenwarmer gebruikt u om, voor het opdienen, de borden te verwarmen. De gemakkelijkste methode is om de borden te verwarmen met behulp van een elektrische bordenwarmer. Hierdoor wordt het eten minder snel koud, omdat het keramisch materiaal van de meeste borden de temperatuur vaak lang vasthoudt. Met name voor diners, wanneer u de individuele borden van uw gasten graag zelf wilt opmaken is het handig om de borden tevoren warm te maken. Met behulp van een elektrische bordenwarmer hoeft u zich dus over koude borden in elk geval geen zorgen te maken.
Bordenwarmers bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof zitten de bordenwarmers van Solis. Deze zijn er in verschillende maten en in verschillende kleurstellingen. De bordenwarmer voor 10 borden tot 27 cm is verkrijgbaar in rood-zwart en bestaat uit een zachte hoes waarin u de borden stapelt. De grotere variant is ook geschikt voor 10 borden, maar dan tot een diameter van 32 cm maximaal. Deze is leverbaar in rood-zwart en grijs-zwart. Deze drie modellen verwarmen in ongeveer 12 minuten tijd tot ongeveer 70°C. Doordat deze bordenwarmers zijn gemaakt van katoen, zijn ze gemakkelijk op te bergen en schoon te maken met een vochtige doek. Bekijk ons assortiment bordenwarmers op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.