Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Contactgrillen

Een contactgrill is ideaal voor het bereiden van panini’s, sandwiches maar ook voor het grillen van vlees en groenten. Kookwinkel Oldenhof biedt een ruim assortiment contactgrillen van diverse merken en in diverse prijsklassen. 

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Contactgrillen

Contactgrill kopen?
Of u nou op zoek bent naar een eenvoudige of een professionele contactgrill, bij kookwinkel Oldenhof kunt u altijd de elektrische grill vinden die aansluit bij uw wensen. Het uitgebreide assortiment bevat contactgrillen van diverse grote merken, zoals Solis en Breville. Een contactgrill gebruik je voor het grillen van groenten, vis en bijvoorbeeld het maken van panini broodjes. Steek de stekker in het stopcontact, laat de platen goed opwarmen en plaats uw ingrediënten op de grillplaat. Laat de platen open staan of druk deze op elkaar, afhankelijk van de soort bereiding. Door de hoge temperatuur van de contactgrill zijn uw ingrediënten snel gegrild en voorzien van de kenmerkende grillstrepen.
Van eenvoudige tot professionele contactgrill
Contactgrillen zijn er in vele soorten en maten, dus als u op zoek bent naar een elektrische grill, staat u voor een lastige keuze. Bedenk bij uw keuze eerst waarvoor u de grill wilt gaan gebruiken en hoe vaak. Aan de hand van deze informatie kunt u kiezen welk grilloppervlakte u nodig heeft en of u een professionele machine nodig heeft of een eenvoudiger model. Wanneer u de contactgrill voor zowel platte ingrediënten (zoals plakken groenten) als voor dikke bereidingen (zoals een panini) wilt gebruiken raden wij aan om voor een exemplaar met een in hoogte verstelbare bovenplaat te gaan. Dit zorgt voor een gelijkmatiger resultaat. Sommige modellen zijn ook volledig open te klappen waardoor de contactgrill ook als vlakke tafelgrill gebruikt kan worden. Lees de productomschrijvingen van de diverse contactgrillen op onze website of vraag om meer informatie bij onze klantenservice.