Droogmachines

Een droogmachine gebruikt u voor het drogen van voedsel. Hierdoor blijven etenswaren langer houdbaar en worden vitaminen en mineralen behouden. Droogmachines zijn verkrijgbaar in diverse maten en prijsklassen. 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Droogmachines

Een voedseldroger kopen
Het drogen van voedsel is al een oude methode om eten langer houdbaar te maken en om de smaak te intensiveren. Met een voedseldroger kunt u fruit, groenten, verse kruiden en zelfs sommige soorten vlees drogen. Droogmachines werken door warme lucht langs het product te blazen op een bepaalde temperatuur gedurende een of meer uur. De verticaal ingerichte voedseldrogers blazen de lucht achtereenvolgens door de droogrekken, terwijl een horizontale droger over de rekken heen blaast. Hierdoor worden de producten op de onderste rekken even snel droog als op de bovenste rekken.
Droogmachines bij kookwinkel Oldenhof
In de collectie van kookwinkel Oldenhof bevinden zich zowel verticale als horizontale voedseldrogers. De Espressions voedseldroger is cilindervormig en is in te stellen op drie verschillende temperatuurstanden. Met behulp van een inleg is het ook mogelijk om fruitleer te maken. De Stöckli heeft de zelfde vorm als de Espressions maar is nog uit te breiden met 7 extra roosters voor een groot droogoppervlak. Nieuw in het assortiment zijn de Atacama voedseldrogers van het merk Tre Spade. Doordat deze drogers horizontaal zijn ingericht droogt het product gelijkmatiger dan bij een verticale droger. De Tre Spade drogers hebben 5 programma’s, 1 zelf in te stellen programma en een uitsteltimer. Koop uw voedseldroger via www.kookwinkel.nl of kom lang of in een van onze winkels.