Eierkokers

Om uw eieren te koken kunt u ervoor kiezen om een elektrische eierkoker te gebruiken. De elektrische eierkoker stopt automatisch, hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en zal uw ei altijd aan de gewenste gaarheid voldoen. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Eierkokers

Een eierkoker kopen
Eierkokers zijn behoren tot de meest praktische gereedschappen in de keuken. Veel mensen ervaren frustraties bij het koken van eieren in een pan, omdat de eieren breken, of omdat de eieren niet de gewenste hardheid hebben. In dat geval kunt u het beste een eierkoker kopen. Het principe van een eierkoker is doorgaans als volgt: u giet een afgemeten hoeveelheid water in het reservoir. Vervolgens doet u het gewenste aantal eieren in het rekje boven het water, doet het deksel op de koker en zet deze aan. Wanneer de gewenste hardheid bereikt is zet u de eierkoker uit en laat u de eieren schrikken in koud water. Met een eierkoker van kookwinkel Oldenhof geniet u steevast van perfect gekookte eieren.
Eierkokers bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft een selectie van de beste eierkokers gemaakt. Zo zitten er in het assortiment twee modellen van de Duitse elektronicafabrikant Cloer. Het model voor drie eieren is het meest compacte model, waar het maatbekertje bij het deksel in zit en het snoer op praktische wijze om de eierkoker gewikkeld kan worden. Het andere model van Cloer is geschikt voor zes eieren en heeft een roestvrijstalen verhittingsplaatje. Daarnaast zijn er twee modellen voor zeven eieren in het assortiment, van Solis en Cuisinart. Deze zijn rond vormgegeven, met een bol deksel. Vergelijk de verschillende modellen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.