Eierkokers

Om uw eieren te koken kunt u ervoor kiezen om een elektrische eierkoker te gebruiken. De elektrische eierkoker stopt automatisch, hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en zal uw ei altijd aan de gewenste gaarheid voldoen. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Eierkokers

Een eierkoker kopen
Eierkokers zijn behoren tot de meest praktische gereedschappen in de keuken. Veel mensen ervaren frustraties bij het koken van eieren in een pan, omdat de eieren breken, of omdat de eieren niet de gewenste hardheid hebben. In dat geval kunt u het beste een eierkoker kopen. Het principe van een eierkoker is doorgaans als volgt: u giet een afgemeten hoeveelheid water in het reservoir. Vervolgens doet u het gewenste aantal eieren in het rekje boven het water, doet het deksel op de koker en zet deze aan. Wanneer de gewenste hardheid bereikt is zet u de eierkoker uit en laat u de eieren schrikken in koud water. Met een eierkoker van kookwinkel Oldenhof geniet u steevast van perfect gekookte eieren.
Eierkokers bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft een selectie van de beste eierkokers gemaakt. Zo zitten er in het assortiment twee modellen van de Duitse elektronicafabrikant Cloer. Het model voor drie eieren is het meest compacte model, waar het maatbekertje bij het deksel in zit en het snoer op praktische wijze om de eierkoker gewikkeld kan worden. Het andere model van Cloer is geschikt voor zes eieren en heeft een roestvrijstalen verhittingsplaatje. Daarnaast zijn er twee modellen voor zeven eieren in het assortiment, van Solis en Cuisinart. Deze zijn rond vormgegeven, met een bol deksel. Vergelijk de verschillende modellen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.