Gourmetsets en raclettes

Gourmetsets en racletten zijn ideaal voor een gezellige avond met familie en vrienden. Oldenhof biedt diverse gourmetsets en racletten aan van merken zoals Boska, Spring en Solis. 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Gourmetstellen en raclette

Gourmetstel of raclette kopen?
Een gourmetstel of raclette is ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie. Vind op www.kookwinkel.nl het juiste gourmetstel of raclette om uw feestje compleet te maken. Met een gourmetstel maakt iedereen eenvoudig zijn eigen maaltijd klaar. Met behulp van kleine pannetjes en een hete plaat kan ieder zijn eigen kleine gerechten bereiden en kan er lekker lang getafeld worden zonder uren lang in de keuken te hoeven staan. Of zet een raclette op tafel, en ieder kan zijn of haar maaltijd voorzien van een heerlijk laagje gesmolten kaas. Welk gourmetstel of raclette u ook kiest, het wordt gegarandeerd een heerlijke avond.
Gourmetstel of raclette die bij uw feestje past
Als u een gourmetstel of raclette wilt kopen, kunt u letten op een aantal facetten. Bij een gourmetstel is het voornamelijk belangrijk met hoeveel personen u wilt eten, pas daar het aantal pannetjes op aan. Ook is het materiaal van de bovenplaat van belang. Meestal is deze van roestvrij staal, maar een steengrill heeft een granieten bovenplaat waarop u ingrediënten kunt bakken. Graniet heeft langer nodig om op te warmen, maar houdt de warmte wel veel langer vast, waardoor de temperatuur vaak stabieler is. Een raclette is een grote houder met een warmtelamp erboven. In de grote houder plaatst u een groot stuk kaas. Door de warmtelamp smelt het bovenste laagje kaas, wat u er dan af kunt schrapen om over uw maaltijd heen te leggen. Een raclette kan echter ook eenvoudiger: door een plak kaas te verhitten in een klein pannetje, kunt u deze ook smelten en over uw eten heen leggen. Of u nou kiest voor een gourmetstel of een raclette; bij kookwinkel Oldenhof vindt u altijd het apparaat dat bij uw feestje past.