Gourmetsets en raclettes

Gourmetsets en racletten zijn ideaal voor een gezellige avond met familie en vrienden. Oldenhof biedt diverse gourmetsets en racletten aan van merken zoals Boska, Spring en Solis. 

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Gourmetstellen en raclette

Gourmetstel of raclette kopen?
Een gourmetstel of raclette is ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie. Vind op www.kookwinkel.nl het juiste gourmetstel of raclette om uw feestje compleet te maken. Met een gourmetstel maakt iedereen eenvoudig zijn eigen maaltijd klaar. Met behulp van kleine pannetjes en een hete plaat kan ieder zijn eigen kleine gerechten bereiden en kan er lekker lang getafeld worden zonder uren lang in de keuken te hoeven staan. Of zet een raclette op tafel, en ieder kan zijn of haar maaltijd voorzien van een heerlijk laagje gesmolten kaas. Welk gourmetstel of raclette u ook kiest, het wordt gegarandeerd een heerlijke avond.
Gourmetstel of raclette die bij uw feestje past
Als u een gourmetstel of raclette wilt kopen, kunt u letten op een aantal facetten. Bij een gourmetstel is het voornamelijk belangrijk met hoeveel personen u wilt eten, pas daar het aantal pannetjes op aan. Ook is het materiaal van de bovenplaat van belang. Meestal is deze van roestvrij staal, maar een steengrill heeft een granieten bovenplaat waarop u ingrediënten kunt bakken. Graniet heeft langer nodig om op te warmen, maar houdt de warmte wel veel langer vast, waardoor de temperatuur vaak stabieler is. Een raclette is een grote houder met een warmtelamp erboven. In de grote houder plaatst u een groot stuk kaas. Door de warmtelamp smelt het bovenste laagje kaas, wat u er dan af kunt schrapen om over uw maaltijd heen te leggen. Een raclette kan echter ook eenvoudiger: door een plak kaas te verhitten in een klein pannetje, kunt u deze ook smelten en over uw eten heen leggen. Of u nou kiest voor een gourmetstel of een raclette; bij kookwinkel Oldenhof vindt u altijd het apparaat dat bij uw feestje past.