Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Juicers

Voor het persen van sap uit groente en fruit zijn er diverse juicers te verkrijgen zoals slowjuicers en sapcentrifuges. Een slowjuicer werkt stil en gestaag terwijl het sap keurig van de pulp gescheiden wordt. Een sapcentrifuge perst het fruit niet, maar centrifugeert. Oldenhof biedt juicers aan van Magimix, Kuvings en Versapers. 

Producten 1-16 van 104

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 104

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Juicers

Juicer kopen?
Met een juicer perst u sap uit groente, fruit, kruiden en zelfs noten. Op die manier kunt u zelf appelsap maken, of bijvoorbeeld wortelsap, cranberrysap of een zelf samengestelde mix. U kunt zelfs in water geweekte noten persen voor het verkrijgen van bijvoorbeeld amandelmelk. Door de langzame persende beweging blijven enzymen en cellen van de ingrediënten grotendeels intact. Hierdoor is het sap langer houdbaar en bovendien scheidt het sap niet. Sap geperst met een slowjuicer is tot 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Horizontale of verticale slowjuicer
Gaat u een slowjuicer kopen, dan komt u voor een lastige keuze te staan. Er zijn veel verschillende machines verkrijgbaar, maar welke juicer sluit het beste aan bij uw wensen? Er zijn twee typen slowjuicers verkrijgbaar: de verticale en de horizontale juicer. Het horizontale model perst geconcentreerder en krachtiger waardoor deze meer geschikt is voor taaie en harde groente- en fruitsoorten. Hierdoor is zelfs het persen van stug tarwegras mogelijk. Het persen gaat vaak wel iets langzamer en met kleinere hoeveelheden tegelijkertijd. De verticale slowjuicer is meer geschikt voor iets zachtere groenten en fruit, en kan vaak meer tegelijkertijd aan, waardoor u sneller sap maakt.