Elektrische juicers

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Elektrische juicers

Elektrische juicer kopen?
Met een elektrische juicer perst u gemakkelijk sap uit fruit en groenten. Wij verkopen modellen die speciaal ontworpen zijn voor het persen van citrusvruchten en verschillende modellen die zowel groente als fruit kunnen verwerken. Ook kunt u bij kookwinkel Oldenhof terecht voor verschillende modellen slowjuicers. Door de langzame manier van persen blijven er zo veel mogelijk mineralen, vitaminen en enzymen behouden. Ook wordt het pulp van het sap gescheiden. Ook zijn er uitbreidingen voor uw keukenmachine te koop, waarmee u uw keukenmachine omtovert in een sapcentrifuge of citruspers.
Elektrische juicers bij Kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u elektrische juicers en slowjuicers van verschillende merken. Kiest u voor een stijlvolle SMEG citruspers of is een slowjuicer van Omega waar u naar op zoek bent? Bij kookwinkel Oldenhof slaagt u zeker. Kom langs in één van onze winkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht om u te laten adviseren over de perfecte elektrische juicer voor u. Bestelt u liever online? Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 euro wordt uw bestelling gratis verzonden.