Hand-, Stand-, en Staafmixers

Er zijn mixers van verschillende formaten voor diverse doeleinden. Mixt u het liefst met een handmixer, een staafmixer of een standmixer?

Producten 1-16 van 112

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 112

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Mixers

Mixer kopen?
Er zijn diverse mixers te koop, speciaal voor verschillende doeleinden. Een handmixer gebruikt u voor het vlot uit de hand opkloppen en mengen van lichte ingrediënten, zoals slagroom en dun beslag. Bij een aantal handmixers worden kneedhaken meegeleverd voor het kneden van deeg. De staafmixer is bedoeld voor pureren en wordt regelmatig met diverse accessoires geleverd, hierdoor is de staafmixer ook te gebruiken voor het hakken van ingrediënten. Een staafmixer gebruikt u bijvoorbeeld voor het in de soeppan glad maken van soep. Naast de handmixers bieden wij u ook standmixers. Een grote zware mixer die u op het aanrecht kunt zetten om grotere hoeveelheden deeg te kneden of ingrediënten te mengen. Zo houdt u uw handen vrij, terwijl de mixer werkt. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een enorme collectie aan mixers.
Mixers bij kookwinkel Oldenhof
Het kiezen van een mixer begint met de vraag waar u deze voor wilt gebruiken. Bij kookwinkel Oldenhof heeft u de keuze uit handmixers, staafmixers en standmixers. De meest bekende standmixer is de KitchenAid Artisan, een icoon in de keuken. Naast de KitchenAid bieden wij u ook de Ankarsrum Assistent kneedmachine. Deze machine heeft een zeer sterke motor die het mogelijk maakt om tot wel 5 kg deeg per keer te kneden. Een echte Zweedse krachtpatser voor de echte bakkers onder ons. Handmixers en staafmixers bieden wij u ook in diverse merken aan, waaronder de Bamix staafmixer een bekende is. Wilt u meer weten over de mixers die verkrijgbaar zijn bij kookwinkel Oldenhof? Bekijk de producten online via www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels. Bestellen gaat eenvoudig en snel via onze webwinkel. Vandaag besteld is morgen al in huis!