Handmixers

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Handmixers

Handmixer online kopen?
Bent u van plan online een handmixer te kopen? Dan bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. Een handmixer gebruikt u bij het mixen van beslag of het kneden van deeg. Daarnaast kunt u ook bijvoorbeeld slagroom kloppen of melk opschuimen. Een handmixer werkt snel, is flexibel in gebruik, eenvoudig op te bergen en te gebruiken voor zowel grote als kleine hoeveelheden ingrediënten. Werkt u vaak met grotere hoeveelheden ingrediënten of wilt u uw handen vrij hebben tijdens het koken en bakken, bekijk dan ons assortiment aan standmixers. Laat u door kookwinkel Oldenhof adviseren over de handmixer die bij u past!
De handmixer die bij u past
Wanneer u een handmixer koopt, let dan goed op de accessoires die erbij zitten. Vaak wordt een handmixer standaard geleverd met menghaken en kneedhaken voor het mengen van zowel beslag als deeg. Soms biedt een handmixer echter ook een bolgarde voor het luchtig kloppen van sauzen of een klopschijf voor het opschuimen van melk. Daarnaast kunt u bij aanschaf van een handmixer letten op het aantal standen waarmee u kunt kloppen en geeft het wattage informatie over de kracht van de mixer. Ten slotte kunt u nog kiezen voor een vormgeving die het beste past bij u en uw keuken. Het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevat een ruime keuze aan handmixers van topmerken zoals KitchenAid en Dualit. Bestel uw handmixer vandaag nog online bij kookwinkel Oldenhof dan krijgt u deze gratis thuisgestuurd!