Handmixers

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Handmixers

Handmixer online kopen?
Bent u van plan online een handmixer te kopen? Dan bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. Een handmixer gebruikt u bij het mixen van beslag of het kneden van deeg. Daarnaast kunt u ook bijvoorbeeld slagroom kloppen of melk opschuimen. Een handmixer werkt snel, is flexibel in gebruik, eenvoudig op te bergen en te gebruiken voor zowel grote als kleine hoeveelheden ingrediënten. Werkt u vaak met grotere hoeveelheden ingrediënten of wilt u uw handen vrij hebben tijdens het koken en bakken, bekijk dan ons assortiment aan standmixers. Laat u door kookwinkel Oldenhof adviseren over de handmixer die bij u past!
De handmixer die bij u past
Wanneer u een handmixer koopt, let dan goed op de accessoires die erbij zitten. Vaak wordt een handmixer standaard geleverd met menghaken en kneedhaken voor het mengen van zowel beslag als deeg. Soms biedt een handmixer echter ook een bolgarde voor het luchtig kloppen van sauzen of een klopschijf voor het opschuimen van melk. Daarnaast kunt u bij aanschaf van een handmixer letten op het aantal standen waarmee u kunt kloppen en geeft het wattage informatie over de kracht van de mixer. Ten slotte kunt u nog kiezen voor een vormgeving die het beste past bij u en uw keuken. Het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevat een ruime keuze aan handmixers van topmerken zoals KitchenAid en Dualit. Bestel uw handmixer vandaag nog online bij kookwinkel Oldenhof dan krijgt u deze gratis thuisgestuurd!