KitchenAid standmixer

Producten 1-16 van 46

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 46

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

De Buyer pannen

KitchenAid standmixer kopen?
De KitchenAid standmixer is onmisbaar in de keuken van zowel de hobbykok als de patissier. De slimme planetaire mengbeweging van de KitchenAid standmixer zorgt er voor dat alle ingrediënten worden gemengd, gemixt en gekneed. De standmixer is uit te breiden met vele accessoires, dit geeft u de mogelijkheid om nog meer uit uw mixer te halen. De diverse hulpstukken zijn geschikt voor gebruik op ieder type KitchenAid standmixer. Breidt uw KitchenAid standmixer uit met bijvoorbeeld de pastaroller en bereid zelf heerlijke verse pasta. Of kies voor de slowjuicer-accessoire en maak eenvoudig sap van fruit, groenten en noten.
KitchenAid standmixer bij kookwinkel Oldenhof
Bij Kookwinkel Oldenhof vindt u diverse modellen van de KitchenAid standmixer. Sinds 2016 is naast de KitchenAid Artisan Original standmixer ook de KitchenAid Artisan Elegance standmixer te verkrijgen. Naast de vele extra kleuren die de Artisan Elegance standmixer biedt, wordt deze geleverd met 3 extra accessoires. Ook kunt u tegenwoordig kiezen voor de KitchenAid Mini standmixer. Deze is ondanks het compacte formaat, een volledig functionele standmixer. Kookwinkel Oldenhof biedt de KitchenAid standmixer aan in de meest uiteenlopende kleuren. Heeft u vragen over de werking van de standmixer of accessoires? Onze specialisten adviseren u graag telefonisch of in één van onze kookwinkels.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.